(پایگاه خبری " ایرانیان سبز" بدون هیچ گرایش سیاسی خاص، فقط سعی در انعکاس و اطلاع رسانی فعالیت های سازنده سبز کلیه سازمان ها، شرکت ها و خصوصاً هموطنان عزیزمان در استان ها، شهرها و روستاهای کشور دارد.)

سالانه ۲.۵ تن خاویار و ۱۰۰۰ تن گوشت ماهی خاویاری در گیلان تولید می‌شود‌

سالانه ۲.۵ تن خاویار و ۱۰۰۰ تن گوشت ماهی خاویاری در گیلان تولید می‌شود‌

-

طبق آمارهای شیلات ایران، در حال حاضر سالانه چیزی حدود ۲ و نیم تن خاویار پرورشی و هزار تن گوشت ماهی خاویاری در گیلان تولید و استحصال می‌شود.

به گزارش خبرنگار ایرانیان سبز  از رشت، شیلات ایران، از حدود 20 سال گذشته تاکنون، پرورش ماهیان خاویاری را در دستور کار خود قرار داده است به طوری‌که طبق آمارها و گزارشات این مرکز هم‌اینک سالانه چیزی در حدود 2 و نیم تن خاویار پرورشی و هزار تن گوشت ماهی خاویاری در استانی نظیر گیلان تولید و استحصال می‌شود.

مدیرکل شیلات گیلان در گفت‌وگو با خبرنگار ایرانیان سبز در رشت، زیرساخت‌ها و وضعیت کلی این استان در حوزه تولید و استحصال گوشت ماهیان خاوریاری و خاویار را برشمرد و ابراز داشت: در حال حاضر 47 مزرعه صنعتی و 30 مزرعه خرد و خانگی در گیلان برای تولید گوشت ماهیان خاویاری و استحصال خاویار پرورشی وجود دارد.

درویشی از مقام نخست گیلان در حوزه تولید گوشت ماهیان خاویاری خبر داد و با تأکید بر اینکه هم‌اکنون در 16 استان، ماهی خاویاری پرورش داده می‌شود تصریح کرد: مدیریت شیلات گیلان سعی دارد با اجرای برنامه‌های خود زمینه توسعه و ارتقاء هر چه بیشتر این استان در حوزه تولید ماهیان خاویاری پرورشی را فراهم کند.

وی انواع ماهیان خاویاری که در مزارع پرورشی استان گیلان تولید می‌شود را مورد اشاره قرار داد و خاطرنشان کرد: تاس ماهی ایرانی، اوزون برون، فیل ماهی، سیبری، استرلیاد و بستر از جمله گونه‌های سازگار ماهیان خاویاری هستند که با توجه به وضعیت اقلیمی گیلان شرایط لازم برای تولید و پرورش آن‌ها در استان مهیا است.

مدیرکل شیلات گیلان توجه به بحث اقتصاد مقاومتی، تکیه بر ظرفیت‌ها و استعدادهای هر منطقه برای تولید محصول و خودکفایی را مورد تأکید قرار داد و اظهار داشت: گیلان در حوزه تولید و پرورش بسیاری از گونه‌های ماهی ظرفیت بسیار خوبی دارد که می‌توان با حمایت از طرح‌های سرمایه‌گذاری از این مزیت استفاده بهینه‌تری کرد.

درویشی با بیان اینکه هر کیلوگرم خاویار در بازارهای جهانی به طور متوسط بین 700 تا هزار یورو و در بازارهای داخلی بین 5 تا 7 میلیون تومان به فروش می‌رسد افزود: هر کیلوگرم گوشت فیل ماهی خاویاری که بیشترین سهم را نیز در سبد تولید دارد، در بازارهای داخل کشورمان بین 90 تا 110 هزار تومان معامله و فروخته می‌شود.

مدیرکل شیلات گیلان ارزش اقتصادی خاویار پرورشی این استان را حدود 2 میلیون و 200 هزار یورو اعلام کرد و ابراز داشت: بر اساس تأکیدات مقام معظم رهبری برای خروج وابستگی اقتصاد کشور از فروش نفت و بحث اقتصاد مقاومتی یقیناً با سرمایه‌گذاری در چنین بخش‌هایی ارزآوری و سود خوبی نصیب کشورمان می‌شود.

به گزارش تسنیم، بسترهای زیرساختی لازم هم‌اینک در سطح 16 استان کشور از جمله گیلان برای پرورش ماهی خاویاری فراهم شده است و طبق آخرین آمارها و گزارشات اعلام شده شیلات ایران، سالانه بیش از 6 هزار تن گوشت ماهیان خاویاری و 6 تن خاویار توسط 127مزرعه پرورش ماهیان خاویاری کشور تولید و استحصال می‌شود.



- اجتماعی ایران سبز
تعداد بازدید صفحه : 31